Tüm dünyayi olumsuz etkileyen coronavirüs salginiyla ilgili Çukurova Belediyesi de çalismalarini yogunlastirarak sürdürüyor. Bu kapsamda Çukurova Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri isyerlerine yönelik denetimlerini siklastirdi. Her gün araliksiz ilçede bulunan isyerlerine yönelik denetim yapan zabita ekipleri oteller, lokantalar, kuaförler ve kafelere çalismalar yapti. Bu isyerlerinde maske kullanimi, sosyal mesafe ve hijyenle ilgili denetimde bulunan, isletmeciler ve vatandaslara uyarilarda bulunan zabita ekipleri, kurallara uymayanlar hakkinda yasal islem yapildigini bildirdiler.

 

SONER ÇETIN’DEN ÖNEMLI UYARILAR

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, salginin Türkiye’de görülmesinin ardindan Çukurova ilçesinde hemen çalismalara basladiklarini ve önlemleri aldiklarini belirterek, “Zabita ekiplerimiz de ara vermeden çalismalarina devam ediyor. Son dönemlerde üzülerek görüyoruz ki vaka sayisinda artis var. Bu durum bizleri daha gayretli olmaya itiyor. Özveriyle çalisan arkadaslarimi kutluyorum” dedi.

 

Baskan Soner Çetin, salginin olumsuz etkilerinin en aza indirilmesi konusunda kurumlarin çalismalari yaninda vatandaslara da büyük görev düstügünü vurgulayarak, maske ve sosyal mesafe uyarisi yapti, temizlige dikkat edilmesinin önemli oldugunu söyledi.